Работилница ,,Роденденски центар” со 1-3 одд. - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница ,,Роденденски центар” со 1-3 одд.

Учениците од 1-3 одделение заедно со наставничката Кокица Стојческа и образовниот асистент Марина Тодеска одржаа работилница „Роденденски центар“.

Учениците опишуваа и ги набројуваа месеците и деновите по правилен редослед. Го искажуваа чувството љубов за своите родендени преку срциња и рачиња.Во склоп на работилницата печатеа цветчиња во срце.

 

Коментарите се затворени.