Резултати од државниот натпревар по англиски јазик - ЕЛТАМ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од државниот натпревар по англиски јазик – ЕЛТАМ

На државниот натпревар по англиски јазик -ЕЛТАМ, кој се одржа на 18.05.2024 ,нашите ученички Ена Тодороска 7-1 и Надја Митрик 7-3 (ментор Марија Василеска) постигнаа голем успех, ТРЕТО место. Честитки и успеси во иднина!

Коментарите се затворени.