Резултати од општински натпревар по биологија - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од општински натпревар по биологија

Честитки до учениците и нивните ментори.Им посакуваме уште поголеми успеси на регионалниот натпревар.

Извештај за општински натпревар по Биологија одржан на 16.02.2024

Ученик       Одделение Освоена награда
    Илија Јаневски 8-3 I награда
Сара Петреска 8-2 II награда
Никола Атанасоски 8-3 II награда
Марко Чеврески 8-1 II награда
Ева Стеваноска 8-1 III награда
Лука Кочоски 8-1 III награда

 

                                                                                                         Наставник: Николоска Анета

 

Ученик одделение Освоена награда
Ива Николоска 7- 1 I награда
Надја Митрик 7- 3 I награда
Стефаниа Најдовска 7- 3 II награда
Андреа Андрееска 7- 3 II награда
Марио Манчевски 7- 3 III награда

 

Ученик Одделени Освоена награда
Викторија Анѓелеска 9 -2 I награда
Анастасија Поповска 9- 4 I награда
Петар Шукуроски 9- 4 II награда
Павел Илиоски 9- 4 II награда
Михаил Николоски 9- 4 III награда
Барбара Зероска 9- 4 III награда

 

                                                                                              Наставник: Христина Игнатоска

Коментарите се затворени.