Резултати од Општински натпревар по хемија - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од Општински натпревар по хемија

Викторија Ангелеска-прва награда,
Анастасија Поповска-прва награда,
Павел Илиоски -прва награда;
Петар Шукуроски -втора награда,
Карло Христоски-трета награда,
Матеј Стојаноски -трета награда,
Ева Стеваноска -трета награда.
Сите ученици продолжуваат на регионален натпревар каде им посакуваме уште поголеми успеси!
Comments are closed.