Резултати од Регионалниот натпревар на малади техничари и природници  - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од Регионалниот натпревар на малади техничари и природници 

 ПРВА награда од областа конструкторство освои ученикот Матеј Чиртоски 8 одд.
ПРВА награда од областа применета физика освои ученикот Антонио Јованоски 8 одд. ПРВА награда од областа робитика освои ученикот Виктор Трпкоски 7 одд.
Сите тројца ученици имаат пласман на Државен натпревар.
 ВТОРА награда од областа ракетно моделарство освои ученикот Максим Талески 5 одд.
 ТРЕТА награда од областа градежништво и архитектура освои ученичката Ивана Халева 7 одд.

Ментор наставничката Лиле Талеска. Честитки до учениците и менторот и уште многу успеси во иднина.

Коментарите се затворени.