Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Scientix

Човек рекол: Секое лошо за добро. Така и оваа пандемија која го зафати целиот свет не натера да ги менуваме нашите навики и да се прилагодуваме на нови начини на меѓусебна комуникација. Во овие промени не беа иземени и училиштата кои се приморани да ги затворат вратите за поголем дел од учениците и истите да се среќаваат со своите наставници 
Читај повеќе