Денот на пролетта одбележан во соработка со "Slow food" - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Денот на пролетта одбележан во соработка со “Slow food”

Денот на пролетта се одбележа во соработка со “Slow food” – училишни градини при што нашето училиште се збогати со садници костени.Благодарност на соработката на сите учесници и иницијативата за да се грижиме за животната средина.

Коментарите се затворени.