Бисера Ангелеска освои прво место на натпреварот за најдобра рецитација - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Бисера Ангелеска освои прво место на натпреварот за најдобра рецитација

Браво, за  нашата ученичка Бисера Ангелеска за освоеното ПРВО МЕСТО на натпреварот за најдобра рецитација организиран од ЈОУ ГРДСКА БИБЛИОТЕКА “БОРКА ТАЛЕСКИ” – Прилеп , ментор Снежана Магероска.
Да се множат наградите, доследно на нашиот патрон, сепак сме Коневци.
Коментарите се затворени.