Државно првенство во спортска гимнастика за основни училишта - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Државно првенство во спортска гимнастика за основни училишта

На 04.06.2024г. во Битола, се одржа Државното првенство во спортска гимнастика за основни училишта на кое учествуваа околу 130 натпреварувачи во повеќе категории . Нашето училиште успешно го претставија учениците: Дарија Бунтеска III-4, Матеја Ковилоска IV-1, Јована Везенкоска V-4, Галена Ацеска V-4, Марија Велеска VI-1, Марија Кафеџиоска VII-3, Матеа Тризагароска IX-4 и Георгина Апостоловска IX-5 ,под менторство на наставничката Ивана Јанкоска. Честитки на сите учесници!

Коментарите се затворени.