Официјални резултати од Регионалниот натпревар по хемија - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Официјални резултати од Регионалниот натпревар по хемија

Официјални резултати од Регионалниот натпревар по хемија:
Павел Илиоски  II награда и пласман на Државен
Петар Шукуроски II награда и пласман на Државен
Анастасија Поповска II награда и
Викторија Анѓелеска II награда,
Карло Христоски,Матеј Стојаноски,Ева Стеваноска  -пофалници.
Им честитаме на сите ученици и менторот и им посакуваме успех понатаму!
Коментарите се затворени.