Работилница: ПАКОМАК ВЕНДИНГ МАШИНИ за селектирање на отпад - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница: ПАКОМАК ВЕНДИНГ МАШИНИ за селектирање на отпад

Прекрасен настан!

Учениците преку игра се запознаа со ПАКОМАК ВЕНДИНГ МАШИНИ за селектирање на отпад, селектирање на лименки и пластични шишиња.

Да ги промениме навиките, за доброто на сите!

Ви благодариме ПАКОМАК!  

 

 

 

 

 

 

 

Коментарите се затворени.